Doc. RNDr. Peter Siekel, PhD. - fotogaléria z Vedy v CENTRE
Hosťom Vedy v CENTRE bol slovenský vedec, molekulárny biológ a uznávaný odborník na biologickú bezpečnosť, kvalitu a bezpečnosť potravín doc. RNDr. Peter Siekel, PhD., riaditeľ Výskumného ústavu potravinárskeho Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra /NPPC/ v Bratislave.
Atmosféru júnovej vedeckej kaviarne Vám približuje fotogaléria s názvom Bezpečné a kvalitné potraviny. Moderovala PhDr. Zuzana Hajdu.
Viac informácií o podujatí, ktoré sa konalo dňa 25. júna 2015 na pôde Centra vedecko-technických informácií SR v Bratislave a rozhovor s vedcom nájdete vo Vedeckom kaleidoskope:
Veda v CENTRE: Bezpečné a kvalitné potraviny
P. Siekel: Slovenské potraviny sú kvalitné a bezpečné
(AO)
GM technológie, potravinárska technológia
Odbory vedy:
Technické vedy - Chemické inžinierstvo, Pôdohospodárske vedy - Biotechnológie v poľnohospodárstve